Entry 1 of 9
  1. 0

    1

    well i dont think someone is selling his license at this time
  2. asecbrush's Avatar

    ghost-d wrote :
    Hello guys, I just woke up and found my upgrade e-mail in my mailbox. But now I canīt install it.

    I downloaded the zip file, now I have it extracted in the pixologic folder next to zbrush 3.1 folder, but when I double click the zbrush.exe, I get this message:
    "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem"

    Anyone knows what to do in this case? or did I do something wrong with the extracting? like I said I have it in the pixologic folder, extracted right next to zbrush 3.1 folder.

    thanks folks
    In the ZBrush3.5 folder there's a folder named 'Troubleshoot Help' --> in that folder there's an exe file named 'vcredist....exe' --> execute that exe file and ZBrush should lunch fine.
    (It installs Microsoft Visual C++ or something like that which you need for ZBrush 3.5.)

    This is explained in the Pixologic knowledgebase. (See the "Side-by-Side Configuration" error.)
    EDIT : link to that knowledgebase article: https://support.pixologic.com/index....kbarticleid=22

    EDIT2 : form Pixologic :
    "In a typical ZBrush installation your folders will be as follows:


    • Program Files on 32-bit machines or Program Files (x86) on 64-bit machines
      • Pixologic
        • ZBrush 3.1
          • All files and folders
        • ZBrush 3.5

          • All files and folders
    "
    Link to that knowledgebase article : https://support.pixologic.com/index....kbarticleid=25