1. #16

  2. #17
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    May 2005
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    1,609

    Default

    No need to respond Marcus. I just wanted to say thank you. Very useful item.

    Blaine
    Anchorage, Alaska
    Chillllllllllllllin

  3. #18
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Korea
    Posts
    393

    Default ZPlugMaker version update idea.

    Hi!

    I am Korean.
    First comment.
    I don't write English.
    ZPlugMaker version update idea.

    MyPlign > My, My1, My2, My3... or other name1, 2, 3.....

    [IConfig,2.0][ISubPalette,"ZPlugin:My"][IButton,"ZPlugin:My:UVConvert","UVConvert",[IShowActions,0][FileNameSetNext,"C:\Program Files\Pixologic\ZBrush2\ZScripts\UVConvert\UVConve rt.zsc"][IPress,ZScript:Load],,76,0,,19]


    image...




    My Blog : http://blog.ohmynews.com/sketch

  4. #19
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Korea
    Posts
    393

    Default ZPlugMaker version update idea.

    Hi! marcus_civis.

    I am a Korean.

    First comment.

    I don't write English.

    ZPlugMaker version update idea.



    MyPlign > My, My1, My2, My3... or other name1, 2, 3.....

    [IConfig,2.0][ISubPalette,"ZPlugin:My"][IButton,"ZPlugin:My:UVConvert","UVConvert",[IShowActions,0][FileNameSetNext,"C:\Program Files\Pixologic\ZBrush2\ZScripts\UVConvert\UVConve rt.zsc"][IPress,ZScript:Load],,76,0,,19]


    image...
    korea.jpg
    Last edited by ancomic; 10-31-06 at 10:38 PM.

  5. #20
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    From Studio City, Calif. Currently in sunny Prague!
    Age
    52
    Posts
    315

    Default

    Marcus,

    Your the gift that keeps on giving!
    Thanks for another great plugin!

    ~BW
    (I'll take a window seat, please)

  6. #21
    Moderator User Gallery
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    8,531

    Default

    ancomic,
    Thanks for the idea, that could be useful for when there are many buttons!

    Brian,
    Cheers, I hope you find it useful.

  7. #22
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    spain - SEVILLA
    Posts
    361

    Default Align plugins

    hi marcus.

    I donīt know why but my post where i ask you if a script for align zphere is posible was borred. I explain again, i hope you can see my post.

    1/sorry for my bad english.

    2/thx a lot of for your genius brain and your scripts.

    3/my answer : if posible made a script for align zsphere like a 2d soft (firewok, freehand, flash (the module align of flash is good example). I would love take 1/2/3/4/5 zhpere and align them in center vertical/horizontal, make groupsīz zpheres and align them so. I m looking for a script who made that i donīt find. is very difficult made it, i ve somes ideas... well is all. thx again, i hope you can tell me something.yf

  8. #23
    Moderator User Gallery
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    8,531

    Default

    Hi yfchild,

    My apologies, I missed your earlier post. Thank you for your kind comments about my scripts and your English is not bad at all.

    I'm not planning on making any ZSpheres scripts at the moment but there is already a very good script by Digits : Zif Click zscript. With it you can draw a brush stroke and then convert it to zspheres.

    Hope this helps,

  9. #24
    New Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Italy
    Posts
    25

    Default

    Wow! As always a great idea, very useful my friend

    Thanks!!

    -TOXE

  10. #25
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    spain - SEVILLA
    Posts
    361

    Default Align for Marcus

    I known this script, but zbursh donīt have a sistem for align like a 2d, i thinks is must be great.... and is a good idea for script, no??

  11. #26
    Moderator User Gallery
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    8,531

    Default

    Quote Originally Posted by yfchild
    I known this script, but zbursh donīt have a sistem for align like a 2d, i thinks is must be great.... and is a good idea for script, no??
    yfchild,

    Yes, it's certainly worth thinking about. I'm sure some people would find such a script useful. I'll have a look at it when I have some time.

    Cheers,

  12. #27
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    spain - SEVILLA
    Posts
    361

    Default something like that

    something like that
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	zalign.jpg 
Views:	73 
Size:	3.8 KB 
ID:	44305  

  13. #28
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Canada
    Age
    34
    Posts
    149

    Default

    hi marcus,

    i recently found this thread when loking for a way to load a bunch of settings of my personal workflow at the startup. For now i'm very happy to load a recorded script with all changes i want. it's way easy. But i cant find a way to avoid pressing "play" in tutorial window. Is there anything i can put in the zscript in order to skip pressing "play" ? Something like an "auto-play upon loading"

    thanks in advance

  14. #29
    Moderator User Gallery
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    UK
    Posts
    8,531

    Default

    Quote Originally Posted by Fabricio Torres
    hi marcus,

    i recently found this thread when loking for a way to load a bunch of settings of my personal workflow at the startup. For now i'm very happy to load a recorded script with all changes i want. it's way easy. But i cant find a way to avoid pressing "play" in tutorial window. Is there anything i can put in the zscript in order to skip pressing "play" ? Something like an "auto-play upon loading"

    thanks in advance
    Hi Fabricio,

    There's no way at the moment to get a zscript to run on start up. What you might find more convenient though - if you are using ZBrush 3 - is to make your zscript into a macro instead. To do this you simply need to change the button code so that it is like this:

    [CODE][IButton,???,"Macro to load custom settings",
    [IShowActions,0]

    //commands go here


    [IPress,Macro],,1,CTRL+'q'/*hotkey*/,,][/CODE]

    Then save the file as a text file to your ZStartup\Macros folder. In the example I've given I've included the hotkey Ctrl + Q but you could change this to something else (but look out for possible conflicts).

    HTH,

  15. #30
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Canada
    Age
    34
    Posts
    149

    Default

    THANK YOU very much Marcus. this is exactly what i was looking for


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •