1. #481
    New Member User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Age
    51
    Posts
    10

    Default Modo Render

    Hi everybody,
    im very new at ZBrush and i would like to show you my first Displacement Render with Modo 401.
    What do you think about?
    I know this thread is very old but i followed this the last 3 Nights to get an result to get close to the pictures i saw here.
    Sorry for my english!
    Regards
    Martin
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Testrender_ZC.jpg 
Views:	248 
Size:	377.6 KB 
ID:	209107  
    who is not able what he wants must want what he is able to do.
    Leonardo DaVinci

  2. #482
    New Member User Gallery
    Join Date
    May 2007
    Posts
    29

    Default

    Thanks 0bz works like a charm with ZB4 as well.

  3. #483
    New Member User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Germany
    Age
    51
    Posts
    10

    Default Vray 1.25 and Cinema 4D R11.5

    Hi everybody,
    another Render with VRay 1.25 in Cinema 4D 11.5.
    What do you think about?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Vray.JPG 
Views:	173 
Size:	178.2 KB 
ID:	215329   Click image for larger version. 

Name:	Vray_Disp_Adjust.JPG 
Views:	126 
Size:	30.0 KB 
ID:	215331   Click image for larger version. 

Name:	Vray_Disp_Adjust2.JPG 
Views:	97 
Size:	47.8 KB 
ID:	215332  
    Last edited by TimeActor; 09-11-10 at 10:01 AM.
    who is not able what he wants must want what he is able to do.
    Leonardo DaVinci

  4. #484
    Member User Gallery
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    73

    Default

    Hi Zbrush Staff,
    as Next Limit just added a new and greatly faster Displacement Method to Maxwell-Render I thought running you old Benchmark-Scenes (Head, Sword) wasn't a bad idea. But I had to realize that these files are no longer available. Is there a replacement for with maps saved from Zbrush 4 R2 planned? Thanks for a short comment!
    Last edited by polyxo; 11-05-11 at 04:16 AM.

  5. #485

    Default Maxwell maya plugin

    Yeah i am trying to render zbrush displacement in maya and it just doesnt seem to work no matter what i try. If someone figured out how to render misplacement properly a short tutorial would be greatly appreciated.

  6. #486
    New Member User Gallery
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lodz, Poland
    Age
    29
    Posts
    5

    Default C4D 12 displacement map

    hi, I will very grateful for help. How do I export a correctly my displacement map so that my model looked identical in the other program as the zbrush 4 or 4r2. I export map from tool/displacemant map and multi map exporter and never get the same resuls in the other program.
    Below send my setting.

    http://screenshooter.net/4201708/icadbxs 32bit
    http://screenshooter.net/4201708/xcpnsbs 32bit

    http://screenshooter.net/4201708/ciapnva 16bit
    http://screenshooter.net/4201708/gyqgytx 16bit
    Last edited by mrtszak; 11-22-11 at 02:50 AM.

  7. #487
    New Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2

    Default Looking for the obj and tiff file for this / link no longer works

    Anybody got the obj and tiff for this displacement map tutorial? Link no longer active. Thanks.

Page 33 of 33 FirstFirst ... 92430313233

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •