1. #166

    Default Work ok in my 4R8 P2

    This is the result. it's Work fine win 4R8 P2. But i wandering why they don't add this function to zbrush. This functon must be in Zbrush 1 realease. LOL.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Screenshot (17).png 
Views:	152 
Size:	168.9 KB 
ID:	579030  

  2. #167
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Thumbs up You are great !

    The MiddleButton_1_6_4R7.zip works on ZBrush 4R8 P2 perfekt !!!

  3. #168
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,138

    Default

    Just for info - the most important script (for me) seems to work perfectly with zBrush2018

  4. #169
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5

    Default

    Yeah, I have no problems with 4r8 p2. Glad to hear that it works on 2018.

  5. #170
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1

    Default

    unfortunately,it's not work in zb 2018

  6. #171
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27

    Default

    That's odd. It works for me fine in ZBrush2018. I was pleasantly surprised but it works fine. I am using the 64 bit version for 4r7.

    Is there a way to make my Right Mouse Button the Pan option?

  7. #172
    Senior Member Follow User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,138

    Default

    Using it every day without any problems in ZB2018.
    @lxc5000 maybe check your installation path

  8. #173
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    7

    Default

    thank yoy for saring

  9. #174
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3

    Default

    I'm having the same problem, actually. The plugin isn't showing up in Zplugins, either. Anybody else having this issue? I've become so accustomed to using it that Zbrush just doesn't feel right without it, lol.

    UPDATE: Nevermind, I figured it out. I think some of the files may have gotten corrupted on my HDD. Once I downloaded the fresh rar from here, it seemed to fix the problem. No issues at all now.

  10. #175
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2

    Default

    希望 2018里 右键钮能启用
    hope ZB2018 RMB button can be enabled

  11. #176
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2

    Default

    It dont work for me on Zbrush 2018 64 bts

  12. #177
    New Member Follow User Gallery
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27

    Default

    Phlos, it works fine for me on ZBrush 2018 - 64bit. Did you put it in the right folder for 64 bit?

  13. #178

    Default

    If i put both files into Zplugs64 folder I have this errors( attached file) when lauching Zbrush and the script won t load.

    And if put them into Zplugs there are no errors but script won t load anyway.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	screen.png 
Views:	4 
Size:	142.7 KB 
ID:	593802  

Page 12 of 12 FirstFirst ... 39101112

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •