1. #136
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by gabo1991 View Post
    Give it a try now you should be good to go.
    Indeed it now worked

    thx!

  2. #137
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Calgary Alberta Canada
    Posts
    1,167

    Default

    Hey Paul great update just down loaded and am playing now.

    thank you dan I should have checked there first. cheers.
    Last edited by threetails; 07-26-12 at 06:40 PM.

    c77
    twitter
    facebook

    -World of Red Sands-
    copyright 2012 all rights reserved.

  3. #138
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    222

    Default

    Quote Originally Posted by threetails View Post
    Hey Paul great update just down loaded and am playig now.
    Qremesher is giving me some strange error message when I try to start it.

    cant start...MSVCP100.dll os missing. Ive tried to reinstall but have had no luck...what have I done to your program?
    check this post .... it sounds like the C++ install thingy?

    http://www.zbrushcentral.com/showthr...for-ZBrush-4R4

  4. #139
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    May 2005
    Location
    Anchorage, Alaska
    Posts
    1,610

    Default

    Everything is working great Zero issues in testing. QRemesher just does what it's supposed to do. Very cool in an alpha. Glad you waited.

    Thanks so much again.
    Blaine
    Anchorage, Alaska
    Chillllllllllllllin

  5. #140
    New Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    MN
    Posts
    8

    Cool Wow

    Oh, My Brian hurts look at all that insane cool stuff i cant wait to install it, Zbrush rocks!!!
    raymation3d.com

  6. #141
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bellevue,WA
    Posts
    325

    Default

    Ok. So now we need a thread to share IMM tools!!! im happy!!!!

  7. #142
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    On my boat
    Age
    38
    Posts
    2,584

    Default

    Quote Originally Posted by dargelos View Post
    Ok. So now we need a thread to share IMM tools!!! im happy!!!!

    That is a GREAT idea!
    nope...
    I don't know what I'm doing but I'm doing it anyway.

  8. #143
    New Member User Gallery
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13

    Default

    nice!
    didn't see this coming, and out of the blue, no warnings/announcements/tantalizing teasers.

    installed, works great.
    Im really liking how you can scrub through your undo's like a video timeline.
    And I haven't even scratched the surface of most of R3's new features yet, hair/fur.... etc.

    brilliant, thanks Pixologic!

  9. #144
    New Member User Gallery
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    France
    Age
    40
    Posts
    18

    Default

    thank you so much pixologic!! amazing like each release!!!! let's have fun for this christmas summer !! ^^

  10. #145

    Default

    Holy Crap!!! Amazing

    Thank you Pixologic.

  11. #146
    New Member User Gallery
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Northern New York
    Posts
    8

    Default

    I had to submit a support ticket as Norton doesn't like the installer, thinks its a bad boy and deleted it. Hopefully I can get an answer soon.

  12. #147
    Member User Gallery
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    London
    Age
    28
    Posts
    48

    Default

    Got Zbrush 4r4 installed, seems to be working fine other than the new curve brushes don't seem to be in the palette. any ideas?

    Ignore this im an idiot it all works fine . ps thank you pixologic another amazing upgrade!
    Last edited by dkent; 07-27-12 at 06:23 AM.

  13. #148
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    NY
    Posts
    2,874

    Default

    Quote Originally Posted by Silkrooster View Post
    I had to submit a support ticket as Norton doesn't like the installer, thinks its a bad boy and deleted it. Hopefully I can get an answer soon.
    Same problem, go to the quarantine area of Norton, restore file, go to Norton and suspend the anti virus for about 15 minutes.

  14. #149
    New Member User Gallery
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    10

    Thumbs up

    Hi, Guys.
    Thank you, for this. The installation was quick and easy.
    Congratulations! Gread work!

  15. #150

    Default

    Quote Originally Posted by bicc39 View Post
    Same problem, go to the quarantine area of Norton, restore file, go to Norton and suspend the anti virus for about 15 minutes.
    Silkrooster: The problem is Norton Download Insight, which deletes the download with no option to quarantine or restore. You have to turn off Download Intelligence or, as bicc39 stated, temporarily turn off all of Norton antivirus. The important part is you need to do this BEFORE you download the ZBrush file again.

Page 10 of 14 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •