1. #16
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    113

    Default

    Thanks Triar, I checked that path in the registry and the entry is already there, just as in your screen shot but GoUVLayout still doesn't work here. I deleted the incorrect one I had added earlier. Hopefully the newer version will fix this.

    Cheers,
    Brian

  2. #17
    New Member User Gallery
    Join Date
    May 2004
    Location
    xersones
    Posts
    4

    Default ZBrush4r2b

    Norman3D,
    i use ZBrush4r2b now, but in previous versions of Zbrush 4r2, this script does not work.

    Best regards

  3. #18
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    113

    Default

    ZB4R2b is the only version I've tried the script in here.

    Cheers,
    Brian

  4. #19
    New Member User Gallery
    Join Date
    May 2004
    Location
    xersones
    Posts
    4

    Default ZBrush 4R2/ZStartup\

    C:\Program Files (x86)\Pixologic\ZBrush 4R2\ZStartup\ZPlugs\GoUVLayout

    C:\Program Files (x86)\Pixologic/ZBrush 4R2\ZStartup\ZPlugs\GoUVLayout - in my ZB4R2b...


    Norman3d, muchas gracias !



    What do you think, whether period or comma in the system to influence this process? Or maybe Eset ESS 4, anti-virus and firewall?

    best regards,
    triar
    Last edited by triar; 02-17-12 at 01:48 AM.

  5. #20
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    May 2005
    Location
    Copenhagen
    Age
    37
    Posts
    439

    Default

    hi,

    Is there and way to get it to work with ZR3?

    Best
    Daniel

  6. #21
    New Member User Gallery
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1

    Default I would love to get this UVlayout Plugin working!!!

    Hey guys, Just tried out this plugin here on my 64 bit PC and i have the same issue. The script starts up in zbrush but doesnt open up the program. I dug down and it does appear to be creating the .obj in the GoUVlayout folder. So we just need to find a way to have Uvlayout open up. Any Ideas?

    -stephen

  7. #22
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Madrid, Spain
    Age
    25
    Posts
    388

    Default

    Oh wow, somehow missed all the replies! I'll hopefully have time to revisit the script in about a week or so. Sit tight!

  8. #23
    Member User Gallery
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    31

    Default

    Just checking in to see if you have had time for a new build, I'm having the same problem, and would love to use this script.

    Thanks!

  9. #24
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Madrid, Spain
    Age
    25
    Posts
    388

    Default

    I believe I fixed the issues it was causing, it's now working on ZB4 r5!
    Just download it from the URL provided in the first post.

    This plugin is only for PC by the way!

    Let me know if you still issues!

  10. #25
    Member User Gallery
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Paysandú Uruguay
    Age
    37
    Posts
    58

    Default I think i´m lost...

    Quote Originally Posted by Norman3D View Post
    I believe I fixed the issues it was causing, it's now working on ZB4 r5!
    Just download it from the URL provided in the first post.

    This plugin is only for PC by the way!

    Let me know if you still issues!
    Mmmmm....where is the problem, i cant run it !


  11. #26
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Madrid, Spain
    Age
    25
    Posts
    388

    Default

    Alright, I just rewrote the whole script. I'm now using the new ZFileUtils, so you should see less DOS command windows popping up.
    I'm also saving the path of uvlayout to a txt file. If it's not found it will prompt you for the correct path of the uvlayout.exe file
    Give it a try!

  12. #27
    Member User Gallery
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    San Francisco
    Age
    34
    Posts
    51

    Default

    The Download link seems dead... Can we get a reup ? working link ? Many thanks.
    This plugin is exactly what I was looking for, genius idea in creating it, thanks Norman !

  13. #28
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Madrid, Spain
    Age
    25
    Posts
    388

    Default

    Quote Originally Posted by Kwamey View Post
    The Download link seems dead... Can we get a reup ? working link ? Many thanks.
    This plugin is exactly what I was looking for, genius idea in creating it, thanks Norman !
    The download link is working fine for me!

  14. #29
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    USA
    Posts
    1,257

    Default Thank you!

    Thanks for that GoZ to UVL plugin!
    sadicus |ZB4R6 P2



  15. #30
    Senior Member User Gallery
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    151

    Default

    so exited to find this Plugin. Thanks Norman3D.
    I extracted the zip file and copied the ZPlugin content to my ZBrush directory ZStartup/ZPlugin folder. but when I search for this wonderful plugin inside ZBrush it doesn't appear under Plugins.

    Will this work on mac OSX?
    www.makeurmark.net
    Standing outside the box
    If you can't take it, don't give it

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •