Search:

Type: Posts; User: Zobi La Mouche

Search: Search took 0.27 seconds.

  1. Replies
    163
    Views
    119,097

    You captured the drawing very well. Great skills...

    You captured the drawing very well. Great skills !
    Enjoyed the video too ! Thanks for taking the time to record it.
  2. Replies
    7
    Views
    1,176

    Very Cool. Great Style !

    Very Cool. Great Style !
  3. Replies
    6
    Views
    1,762

    Sticky: thanks a lot for the update Marcus, those will be...

    thanks a lot for the update Marcus, those will be useful for sure.
  4. Hi Marcus, your knowledge of zscript is very...

    Hi Marcus,
    your knowledge of zscript is very impressive so thanks again, It works great.
    I'm not sure why it's doing it either and if it's happening only on my system then that's very strange.
    ...
  5. Hi Marcus, seeing I had this problem I created a...

    Hi Marcus,
    seeing I had this problem I created a test macro to recreate it:

    DefaultZScript:


    //startup
    [If,1,
    [IPress,Macro:Macros:Misc:startup]
    ]
  6. ZB4R4 : macro in default zscript gets executed twice ?

    It's not that big of a problem but it doesn't seem right.
    Anyone else experiencing this ?
  7. Replies
    2
    Views
    1,006

    Thank you so much. I was using the command...

    Thank you so much. I was using the command without exactly knowing which interface command it was referring to. So now I know :D
  8. Replies
    2
    Views
    1,006

    [IGetTitle, 5570] error in ZB4R3

    Hi,
    I use [IGetTitle, 5570] all the time to get the number of subtools in my macros. The command worked until now but I get an error running it in ZB4R3. Anyone knows why and how to fix this ?
Results 1 to 8 of 10